Navštíveno 2106x

natažení "dynahadru" na připravené a nasměrované kroužky

natření "dynahadru" pryskyřicí

a tři vrstvy laminátu

22.03.2007, 19:26 |
Pavel02 | Upraveno: 2007-03-22 19:27:44
do zítra to nechám vytvrdnout a zítra tmel a broušení......
ach jaj.kiez by to tak jednoducho islo aj u mna. ja stale nemam vyriesene upevnenie vysok.
no domecky ma vysky mam rekord - 1,5 hodiny bez kitovani, jen nahrubo vybrouseny laminat :)
Zajimalo by me cim prilepujes ten laminat k tem A sloupkum:) me se to prilepit nepodarilo...nebo jestli je na to nejaka jina finta?diky:)

23.03.2007, 00:33 |
Olda BMW_318iS: tak udělám ještě jedny domečky a zkusím překonat tvůj rekord :D
no jasny muzes, ale jestli chces zavodit tak muzem, udelam dalsi a uvidime za jak dlouho tentokrat ;-)))
kdyztak by ste to mohli trenovat u me v aute!!! Co vy na to? nejaky domecky bych potreboval. :-)))
Rychlost udělání domečků je závislá hlaavně na rychlosti tvrdnutí laminátu. Já raděj nepospíchám a míchám si pryskyřici tak, abych s ní mohl pracovat cca 1 hodinu. Není kam pospíchat. Raděj dělám v klidu a pohodě. Ale i tak to jde docela rycchle. Včera jsem v 16.30 začal vytahovat ty sloupky z auta, Stihl jsem zajet na poštu a i tak jsem byl v 19.00 tak jak to je nafocené hotov.
xxfavo: nelepím to nijak, prostě jen natřu (prosytím) první jen ten "dynahadr" pryskyřicí a to se přilepí na ten plast. To jsou ty tmavé plochy na třetí, čtvrté a páté fotce. Ještě nikdy mě to nepovolilo.
Pavel02: super fakt sikovnej, prohledl jsem vsechny tvoje pracicky a krasny. Nemas nejaky ICQ nebo podobne??Mel bych par otazek na tebe :)
Tomas 217: jen na e-mail slovmad@post.cz, klidně se ptej
xxfavo:hlavně bych ti poradil když se ti to nechce přilepit,tak zkus obrousit ten plast a zaručeně se to přilepí:-)
xxfavo:hlavně bych ti poradil když se ti to nechce přilepit,tak zkus obrousit ten plast a zaručeně se to přilepí:-)
Pavel02:máš to hezký,jednoduchý,precizní:-)

24.03.2007, 07:12 |
Bingi docela zajimave natocene.. potom hod fotky jak dokitujes tu diru
Ty díry normálně tmelem a zabrousit. Odpoledne už to bude i s povrchovou úpravou, to směřování je asi takto

24.03.2007, 12:19 |
P@vel hmm... škoda že mám sloupky z alcantry...
tak ted zatím takto. Asi to potáhnu časem koženkou.

pohled víc z místa od řidiče

zítra se pustím do pravé strany
tak Pavle tomuto uz sa da povedat montaz. Musis pripustit ze z tym co som videl naposledy sa to neda poravnat a hlavne ty si urcite spokojnejsi,musim ta pochvalit,pekne.

25.03.2007, 18:59 |
Pavel02 | Upraveno: 2007-03-25 19:01:51
Tomas dík. Dnes jsem se pustil do pravé strany - výšky.

Pavel02: Prosímtě co je to ten dynahadr? Když jsem dělal poprvé s laminítem, tak jsem použil silonky, ale ted se chystám na větší plochy a tak velké silonky se ndělaj. A kde se to dá vůbec sehnat? A ještě jeden dotaz. tu papírovou pásku tím taky proditíš? nobo do té se to nenacucne? jinak máš to pěkné.
Ne, ta papírová páska tomu bezpečně odolává. Nenacucne. Ten hadr je super. Je hodně natahovací (asi jako silonky ale pevnější a silnější) a kupujeme ho ve Zllíně u Matouše v MAT servisu. Ale určitě by to šlo i jinde, jenže nevím oficiální název. DYNAHADR je prostě od slova DYNAMAT, protože je prodejcem i dynamatu.
A na Kolik to tak přijde a jaké bývají rozměry? Zlín pro mě není až takový problém. A kdybys mohl posat mi na něj nějaký kontakt, třeba by to i poslal poštou.
Víte někdo jaký je oficiální název toho dynahadru?
To by me taky zajimalo :)
To pavel02: dik az budu mit chvilku zkusim neco sesmolit :o)

26.03.2007, 12:15 |
gigo 777/618775 napište mi sms a já vám pošlu telefonní číslo na Matouša do zlína. Nechci ho jen tak dát tady na web...

26.03.2007, 12:37 |
Pavel02 | Upraveno: 2007-03-26 12:38:14
jako gigo, muj mobil 602 735 937
Vita_Megane: No nevím, to asi nebude to samé. Ten dany hadr se prý chvoá trochu jak silonka akorát je pevnější a silnější.
je to ono, akorat od jiny firmy
[ Link ]
Aha tak to jo, z toho popisu co je u toho i obrázku mi to přišlo jak úplně něco jiného.

26.03.2007, 13:48 |
Pavel02 | Upraveno: 2007-03-26 13:50:29
To není ono !!! to je rouno !!! ten dynahadr je velmi pružný a tvárný hadr, který vytvoří jen jakýsi tvar pro dolaminování. Jeho tlouštka je jen minimální. V žádném případě to není 5mm! To rouno je taky dobré, ale pro začátečníka těžší na zpracování. S tím rounem dělém taky ale jen velké plochy a ne moc složité tvary. Musí se to dobře prosytit.
aha tak to se omlouvam za mystifikaci

31.03.2007, 03:02 |
MAX Pavel02 - koukám, že máš stejné auto jako já.. Resp. skoro stejné - já mám výšky v origo úchytech v zrcátkách..
Apropos - potřebuju sehnat přesně to zrcátko, co máš na fotce - potřebuješ ho?? :o))))
Měl bych jedno levé, mírně prasklý kryt.